Ett annorlunda och påkostat bröllop

Jag har en vän som kom hem från sin svägerskas bröllop förra helgen. Brudparet hade bjudit alla gäster på en kryssning i Asien med ClubEriks, vilket tydligen var en underbar upplevelse för hela familjen. Själva vigselakten var i Shanghai för det var där brudparet träffade varandra för precis fem år sedan. Kryssningen gick från Kina till Sydkorea och Japans kust, innan fartyget återvände till Shanghai två veckor senare. Det var första gången som min vän var på resa i Kina, så bara det var en speciell upplevelse för henne. Att dessutom få se allting från havet istället för att befinna sig på land var tydligen något som är svårt att jämföra med en vanlig charterresa. Jag har funderat och drömt om hur mitt eget bröllop ska vara, och har hunnit gå igenom de flesta olika typerna av bröllop i mitt huvud – men ingen har inkluderat en kryssning med gästerna. Nu har jag någonting nytt att drömma om!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *