Hållbara fester med miljötänk

Att anordna och gå på fest ska vara förknippat med skratt, glam och ge ett avbrott från den vanliga vardagslunken. Dock måste inte fest betyda lyx och överflöd av mat eller shopping. Den senaste tidens klimatdebatt har även fått en inbiten festfixare som jag att börja tänka mer hållbart och i termer av återvinning när det kommer till partyn. Jag har bland annat börja titta på möjligheten att hyra en lokal för att låna ut festkläder och rekvisita till privatpersoner för att de ska slippa köpa nytt. Till min hjälp har jag tagit en advokatbyrå i närheten. de är riktiga proffs! Var det hela slutar vet jag inte men vi måste alla tänka nyskapande och framåt för att dra vårt strå till stacken. På köpet kanske vi kan få bära den där vackra klänningen som vi aldrig skulle få råd att köpa för bara en kväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *