Omvandla den trista lokalen till en festlokal

Jag har en kompis som fyllde jämt förra veckan. Han ville ha lite hjälp att pynta lokalen. Självklart ställde jag upp – jag tycker ju att sånt är roligt. Festen var i en bygdegård i byn han växte upp. Den såg väldigt tråkig ut, men vi lyckades få till det riktigt fint. Fina engångsdukar, -tallrikar, -bestick och -glas för att det ska vara lätt att ta reda på efteråt. Idag finns det så mycket fint till en relativt liten slant. Vi dekorerande med naturen som tema. Det gick att göra mycket fint av det som går att hitta i naturen även fast det är vinter. Mycket dekorerades med tall- och grankvistar. Jag fick ta med en uppsättning av belysning hemifrån för att få till den sista myskänslan i lokalen. Iordningställandet avslutades med att jag gav min present till honom. Han är en person som anser att sin snusdosa, Ettan lös, är helig. Därför fick han tre hela stockar snus av mig. Han verkade nöjd med både lokalen och presenten, så då är även jag nöjd.

Tårta med många ljus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *