Sugen på fest norrut?

Den största drömmen för alla människor är väl att vara värd för en riktig brakfest med många gäster i sitt eget hem? Nej, jag skojar såklart och förstår också att det inte är så för alla. Men för mig som partygalning och självidentifierad expert på fest så är det en riktig dröm att ha en äkta gala-liknande tillställning hemma hos mig. Det största hindret i min väg för att göra verklighet av detta är onekligen att jag bor alldeles för litet. Bostäder är verkligen inte gratis i Sverige men ibland tänker jag att jag skulle köpa nytt i Kiruna eller någon annan (fortfarande billig) del av landet till exempel. Tänk dig en temafest inspirerad av Norrland: många gäster i en stor gård med flera uthus som ligger ensligt med milsvid utsikt över ett fjällandskap. Det serveras drinkar som smakar hjortron och man kan tugga på snittar med renskav och västerbottenost. Med så pass mycket boyta som jag drömmer om att ha där så behöver ingen tänka på att åka hem – rum för att övernatta kommer finnas för alla gäster som så önskar.

Norrsken över fjällandskap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *